Waarom Cintaxis?

Cintaxis is een combinatie van syntaxis en mijn voornaam Cintia. De syntaxis is een onderdeel van taalwetenschap en heeft betrekking op de zinsconstructie. De manier waarop je taal gebruikt, is bepalend voor de communicatie en communicatie is het fundament van onze samenleving!

Ik kan uw bedrijf ondersteunen bij het opstellen van communicatieplannen, van het maken van een jaarplanning tot de uiteindelijke communicatie-uitingen, zoals nieuwsberichten, nieuwsbrieven, website content, brochures of een tevredenheidsenquête! Ik zorg ervoor dat uw tekst grammaticaal juist en consistent is. En dat de boodschap aankomt zoals ze bedoeld is. Voor commerciële en niet-commerciële boodschappen. De communicatie moet doeltreffend zijn: inhoud, timing en overtuigingskracht zijn hierbij onmisbaar.

Ook scholen, verenigingen of non-profitinstellingen kan ik op communicatief gebied ontzorgen en begeleiden bij hun communicatietrajecten. Ik kijk dan naar het bredere plaatje, zoals kenmerken en wensen rondom het imago en naamsbekendheid. Uiteindelijk gaat het om het optimaliseren van de klantrelatie. Dit geldt niet alleen voor bedrijven, maar in toenemende mate ook voor instellingen.

Goed communiceren vraagt serieuze aandacht en is essentieel bij het aantrekken en behouden van uw klanten. Een kleine negatieve communicatie-ervaring  die niet wordt opgelost, blijft hangen en zorgt voor een slechte uitstraling. Een tevreden klant is juist een ambassadeur voor uw bedrijf of instelling!

Mijn extra’s Ik combineer communicatiemanagement, projectmanagement en kwaliteitsmanagement! Dit levert een optimale structuur van het communicatieproces op, waardoor de communicatie structureel verbetert. Dit synergetisch effect komt uiteraard ten goede aan uw totale bedrijfsvoering!

Klantgericht werken is mijn doel. Als een opdrachtgever tevreden is, heb ik mijn werk goed gedaan. Ik ben dan ook benieuwd naar het resultaat van onze samenwerking. Door zorgvuldig te communiceren bereik je je doelgroep en haal je het maximale voor alle partijen eruit!

Lees hier meer over de toegevoegde waarde van Cintaxis Communicatie…

Doe de snelle Cintaxis checklist...