Communicatieadvies is geen overbodige luxe…

“Mensen vragen me wel eens wat een communicatieadviseur doet. Ik help bedrijven of organisaties om hun communicatiewensen te ordenen en hun communicatie op de juiste manier te presenteren.

Communicatie heeft een breed speelveld: hoe verloopt de communicatie tot nu toe vanuit een organisatie en wat ontbreekt er? Gaat het om de totale communicatie of bijvoorbeeld om de presentatie van de website? Zijn er externe partijen die ook een rol spelen?

En vooral: wat moet er aan de communicatie gebeuren om de organisatie goed in beeld te brengen? 

Bedrijven of organisaties komen aan dit complex van communicatiewerkzaamheden vaak niet toe of het kost te veel tijd. Als communicatieadviseur ben je gefocust op de presentatie van een bedrijf. Samen kijken we waarvoor we de communicatie inzetten en op welke manier.

Ik kan de kwaliteiten van een bedrijf vertalen naar de juiste communicatie, zodat deze kwaliteiten goed zichtbaar worden gemaakt! Door mijn ervaring weet ik waar we op moeten letten en zorg ik ervoor dat de besproken communicatieplannen daadwerkelijk worden gerealiseerd binnen de gestelde termijn! Ik doe dit het liefst op een projectmatige manier. Een goede samenwerking met de opdrachtgever is noodzakelijk en een goed resultaat staat voorop!”